BSA Activiteiten 1e Periode 2017-2018

Beste ouder(s), verzorger(s),

Betreft: Meedoen met BSA in de 1e periode

Op deze pagina vindt u informatie over de buitenschoolse clubactiviteiten voor het schooljaar 2016/2017. Wij vragen u deze informatie goed door te lezen.

Start van de 1e Periode BSA is 2 oktober 2017

De 1e periode gaat maandag 2 oktober officieel van start en gaat door tot de herfstvakantie. U kunt de BSA-jaarplanning vanaf 23 september als pdf op de website vinden. Zo kunt u weten wanneer de activiteiten aflopen en er een afsluiting plaatsvindt voor uw kind.

 

Een BSA activiteit in de 1e periode

Wilt uw kind beginnen met een activiteit? U kunt dan de keuze voor de activiteit op het online-invulformulier aangeven.

 

Dagen waarop de activiteiten worden aangeboden en prijzen

De dagen, tijden en prijzen waarop de activiteiten worden aangeboden staan opnieuw vast. Bekijk daarvoor het overzicht hierboven op deze pagina..

Aanmeldperiode

Aanmelden gaat enkel via de website tussen 9 en 16 september. U kunt op de BSA pagina van de website www.bswittetulp.nl het aanbod, de dagen en de prijzen van de BSA voor de 1e periode van dit schooljaar vinden. Aanmeldingen na de deadline worden niet meer geaccepteerd.

Voorwaarden

Kinderen kunnen zich elke periode voor 4 clubactiviteiten aanmelden. De keuzes kunt u op het invulformulier aangeven. We ontvangen graag ook per activiteit uw kind’s motivatie om mee te doen. Praat hier over met uw kind. Hou bij het aanmelden zelf rekening met gelijke tijden van eventuele broertjes of zusjes. Als u bijzonderheden of andere voorkeuren heeft die belangrijk zijn om te vermelden, geef dat alstublieft aan op het formulier dan houden wij daar rekening mee.

Start van de activiteiten

De activiteiten gaan dit jaar pas door bij genoeg aanmeldingen! Voor meer informatie over deze clubactiviteiten, wat u ervan kunt verwachten en wat er van uw kind wordt verwacht kunt u op de website lezen. U krijgt uiterlijk 26 september een bevestigend bericht per mail of uw kind geplaatst is en op welke dag het start. Tevens zal de indeling deze zelfde week te vinden zijn op de website en op het bord bij de ingang van de school.

Meedoen aan een sportactiviteit

Zoals u weet organiseren we ook sportactiviteiten op Basisschool Witte Tulp. We willen u eraan herinneren dat hier sportkleding voor nodig is. Dezelfde kleding als bij gym is hiervoor geschikt. We verwachten dat kinderen daadwerkelijk de juiste kleding bij zich hebben op dagen dat het een sportactiviteit heeft. We vragen u verder rekening te houden met het tijdig ophalen van uw kind in de gymzaal.

Tafeltennis op donderdag

Indien uw kind op donderdag Tafeltennis heeft in het 2e uur (16.15 uur – 17.15 uur) kunt u ervoor kiezen om uw kind aan te melden voor het Educatief Tussenuur. U betaalt daar 5 euro voor. De activiteit is om 16.00 uur afgelopen en uw kind kan daarna direct deelnemen aan Tafeltennis. U kunt dhr. Emanuelson daarvoor een bericht per mail sturen. Indien uw kind niet hieraan deelneemt dan vragen wij uw kind tussentijds op te halen en op tijd terug te brengen voor deelname aan Tafeltennis in het 2e uur.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht nog vragen dan kunt u deze richten tot Dave Emanuelson, de afdelingsleider Talentontwikkeling en coördinator van de buitenschoolse activiteiten.

Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.

 

Met vriendelijke groet,

 

Dave Emanuelson
Afdelingsleider Talentontwikkeling & Excellentie
Basisschool Witte Tulp

[ 020-8114296 ][ bsa@bswittetulp.nl ]